Sortida Geologia 4t d’ESO Octubre 2016

El divendres 14 d’octubre els alumnes de l’optativa de Biologia i Geologia de 4t d’ESO vam fer una sortida per conèixer les roques que formen el Maresme, veure “in situ” els efectes de la meteorització i l’erosió a la comarca, i entendre la influència de l’aigua en la vida de les persones.

Feia només dos dies que s’havien produït a la zona de Cabrils i Vilassar de Mar les pluges torrencials més abundants mai enregistrades (per sobre dels 200 l/m2), per tant tots teniem present les conseqüències a la zona marítima ja que malauradament a Premià de Mar es va viure directament amb carrers i baixos inundats.

Al llarg del recorregut fins a Montcabrer, vàrem poder veure el paper que juguen les rieres en la conformació de la comarca, i com la ocupació humana i els usos del territori acaben potenciant l’efecte de les rierades.

En aquest enllaç podeu veure algunes imatges de la sortida. Info

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>