Tres alumnes de l’Institut Josep Vallverdú, finalistes del Certamen de Lectura en Veu Alta de Catalunya

Tres alumnes de l’Institut Josep Vallverdú, l’Alba Mateu i la Bruna Vidal, de 3r d’ESO, i l’Ivan Sánchez, de 4t d’ESO, van participar a la final del Certamen de Lectura en Veu Alta de Catalunya que es va celebrar el 4 de juny de 2019 en l’imponent escenari del Teatre Nacional de Catalunya, a Barcelona.

Els nostres representants en aquest concurs de lectura van llegir davant de les 900 persones que es van aplegar per a la celebració d’aquesta final que va servir per cloure una activitat on han participat més d’un miler d’institucions educatives d’arreu del país. Com a finalistes del certamen, l’Alba, la Bruna i l’Ivan van rebre diversos premis en forma de llibres i d’una càmera dron, un fet que va servir per distingir la seva magistral actuació tant pel que fa a la coordinació, la intenció o el to de veu, tres aspectes que es valoren molt en aquest tipus de concursos.

Des de l’Institut Josep Vallverdú els felicitem per la seva reeixida participació en el certamen i els convidem a continuar amb la seva passió per la lectura.