Sis alumnes de l’Institut Josep Vallverdú, guardonades en el marc dels Premis Literaris de les Garrigues

El diumenge 9 de maig de 2021, el Casal de Puig-gròs va acollir l’acte de lliurament de la 31a edició dels Premis Literaris de les Garrigues. D’entre els guardonats, cal destacar la presència de 6 alumnes de l’Institut Josep Vallverdú.

En concret, les estudiants premiades del nostre centre van ser les següents:

En la tercera categoria, corresponent al primer cicle de l’ESO, l’alumna Ares Hervàs, de 2n d’ESO A, va obtenir el primer premi, mentre que la Clàudia Vilà, de 2n d’ESO D, es va fer amb el segon.

En la quarta categoria, corresponent al segon cicle d’ESO, l’alumna Anna Capdevila, de 4t d’ESO A, va obtenir el tercer guardó.

Finalment, en la cinquena categoria, corresponent a l’ensenyament postobligatori, hi va haver un ple de premis a alumnes del centre. La Bruna Vidal, de 1r de Batxillerat B, va obtenir el primer premi, mentre que la Xènia Nogué i la Mari Pau Pijoan, totes dues de 2n de Batxillerat A, van fer-se, respectivament, amb el segon i el tercer guardó.

Al marge dels obsquis als participants, l’Institut Josep Vallverdú va rebre com a destinció un lot de llibres de temàtica garriguenca i ponentina així com també dos xecs de 200 i 270 euros pels resultats del seu alumnat en la tercera i cinquena categoria.

Des del centre volem fer arribar la nostra més sincera felicitació a les guardonades i al seminari de català per incentivar la creació literària entre el nostre alumnat. Per molts anys!