L’Institut Josep Vallverdú organitza unes Jornades de Portes Obertes destinades a les famílies de l’alumnat de 6è de la comarca adaptades a la situació de pandèmia

Consicent de la proximitat de la preinscripció a l’ESO, que es realitzarà entre els dies 17 i 24 de març de 2021, l’Institut Josep Vallverdú ha decidit posar en marxa unes Jornades de Portes Obertes adaptades a l’actual situació de pandèmia, que no aconsella concentrar les visites de les famílies en una única vesprada tal i com es feia tradicionalment al nostre centre.

Donades les circumstàncies, l’Institut Josep Vallverdú ha organitzat unes jornades que tindran una vessant virtual, a través d’un vídeo, que encapçala aquest text, en què es pot  resseguir la  trajectòria i els objectius del nostre centre, que enguany ha arribat als 40 anys d’història, i també una altra de presencial, però no concentrada en una única data.

Per tal de permetre a les famílies conèixer de primera mà el nostre centre, s’ha habilitat la possibilitat de realitzar una visita personal, amb citació prèvia, a les instal·lacions de l’institut durant les tres setmanes següents: del dilluns 22 de febrer fins el divendres 12 de març de 2021.

L’horari en què es podrà visitar l’institut és de 8:15h a 14:00h, de dilluns a divendres i, a més, les tardes dels dilluns i dels dimarts de 15:30h a les 17:30h. Per fer-ho cal concertar la citació prèvia al telèfon 973 14 27 00.

A continuació, podeu consultar la carta enviada a les famílies de l’alumnat de 6è de primària de la comarca de les Garrigues convidant-les a descobrir l’Institut Josep Vallverdú.

Des d’aquí convidem a totes aquestes famílies a escollir l’esenyament públic i l’Institut Josep Vallverdú, referent educatiu comarcal a nivell de secundària des de fa més de quatre dècades, com a centre de formació dels seus fills i filles.

Us esperem amb les portes ben obertes!