L’Institut Josep Vallverdú inaugurarà el dimarts 20 d’abril l’exposició “Papallones” de l’artista Edith Schaar

Després d’haver estat l’escenari on la professora Anna Màsich va exhibir les seves fotografies de paisatges de Tardor, la sala d’exposicions del passadís de la sala de professorat de l’Institut Josep Vallverdú acollirà una nova mostra, en aquesta ocasió de la prestigiosa artista alemanya establerta a les Garrigues, Edith Schaar.

L’exposició, batejada amb el nom de “Papallones”, reunirà una quinzena d’obres d’Edith Schaar, entre les quals la que il·lustra aquest text, que fan referència a la temàtica de la metamorfosi i es podrà contemplar entre els dies 16 i 30 d’abril de 2021.

L’acte d’inauguració de la mostra, obert a tota la comunitat educativa, tindrà lloc el proper dimarts 20 d’abril de 2021 a les 11h al mateix passadís de la sala de professorat de l’Institut Josep Vallverdú i comptarà amb la participació de l’artista, Edith Schaar, així com també de la directora del centre, Núria Sabaté, que exercirà d’amfitriona de l’acte.

Aquesta exposició té un significat molt especial per l’institut ja que, al marge de la qualitat de l’artista que n’és responsable, va ser pensada i coordinada per l’antiga administrativa del centre, Carme Solé, que ens va deixar el passat mes de febrer, en plena tasca d’organització de la mostra.

Poder inaugurar, finalment, l’exposició és el petit homenatge que l’Institut Josep Vallverdú vol retre a qui va dedicar més tres dècades de la seva vida professional al nostre centre.