L’Institut Josep Vallverdú i la resta de centres educatius del país, tancats entre el 13 i el 27 de març com a mesura per aturar l’expansió del coronavirus

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, seguint les instruccions del Departament de Salut, ha decretat, avui dimecres 11 de març de 2020, la mesura exepcional de suspendre les activitats de tots els centres educatius del país a partir de divendres 13 de març.

És per això que l’Institut Josep Vallverdú estarà tancat entre el divendres 13 de març i el divendres 27 de març de 2020. Així, doncs, les classes i les activitats extraescolars, que ahir ja van ser cancel·lades a iniciativa del propi centre, queden suspeses fins a la data esmentada.

L’Institut Josep Vallverdú ha fet arribar, mitjançant correu electrònic, una comunicació a les famílies del centre que podeu trobar a continuació:

Carta a les famílies de l’INS Josep Vallverdú informant del tancament del centre pel coronavirus

Convidem a tota la comunitat educativa a estar pendent dels canals habituals de comunicació de l’institut i del Departament d’Educació, a través dels mitjans de comunicació generalistes, per saber com evoluciona la situació sanitària relacionada amb la propagació del Covid-19.

Trobareu la informació oportuna i actualitzada al web del Departament d’Educació.