L’alumnat de 4t tanca l’etapa educativa de l’ESO amb una sortida cultural i lúdica de final de curs a Tarragona

Un grup de 56 alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Josep , acompanyats dels professors Josep Agustí, Maite Granell, Imma Purroy i Ramon Usall, va realitzar, entre el dilluns 14 i el dimecres 16 de juny, una sortida cultural i lúdica a Tarragona que va servir per tancar la seva etapa d’Esenyament Secundari Obligatori.

El grup va començar el viatge visitant el parc temàtic de Port Aventura, on els alumnes van passar pràcticament tot el dilluns. Acabada la visita al parc, es van adreçar fins a Tarragona on, després d’un bany a la piscina de l’hotel, van sopar a la Part Alta de la ciutat abans d’acabar el dia sota el estels de la platja de l’Arrabassada.

El dimarts es va dedicar a la visita de la Tàrraco romana, amb una passejada per l’amfiteatre, pel circ i per les muralles que testimonien el passat de la ciutat com una de les urbs més importants de l’Imperi Romà. A la tarda, va arribar el torn de gaudir de la platja de l’Arrabassada.

El darrer dia, el grup va visitar la Rambla Nova, descobrint els molts edificis i monuments que recorden la història de Tarragona com ara el Balcó del Mediterrani, l’escultura de Roger de Llúria, la dedicada al Nàstic, l’estàtua dels despullats que recorda el setge napoleònic a Tarragona, el monument als castellers… Tot plegat, una ruta històrica i cultural que es va cloure amb la visita als principals centres comercials tarragonins que van posar el punt i final a aquesta sortida de caràcter cultural i lúdic.

Si voleu veure tots els racons que van escrutar els i les alumnes de 4t d’ESO durant el viatge, no us perdeu aquesta galeria d’imatges de la sortida de final de curs a Tarragona.