La Generalitat de Catalunya decreta la reducció de la presencialitat als ensenyaments de batxillerat i cicles formatius

En el marc del paquet de mesures anunciades per tal de contenir la segona onada de la pandèmia de la Covid-19, fet públic el dijous 28 d’octubre de 2020, la Generalitat de Catalunya va anunciar la reducció de la presencialitat a l’ensenyament secundari postobligatori. És a dir, a batxillerat i a cicles formatius.

El 29 d’octubre, el Departament d’Educació ha fet public el següent comunicat on exposa que, d’acord amb aquestes mesures, els centres educatius han de reduir la presencialitat d’aquests estudis sense entrar en contradicció, però, amb el dret a l’educació de l’alumnat.

En ser, aquest divendres 29 d’octubre, un dia no lectiu a l’Institut Josep Vallverdú, el centre comunicarà les mesures adoptades per tal de fer efectiva aquesta reducció de la presencialitat al batxillerat i als cicles formatius a partir de dilluns 2 de novembre de 2020, amb la voluntat de lluitar contra la pandèmia però de garantir a l’hora l’exercici de la docència en les millors condicions possibles al nostre alumnat.

Ampliació: D’acord amb la concreció de les mesures dictades pel Departament d’Educació, l’Institut Josep Vallverdú realitzarà el 100% de les classes presencials de Batxillerat i Cicles Formatius durant la setmana del dilluns 2 al divendres 6 de novembre de 2020 i posarà en marxa la reducció de la presencialitat a partir del dilluns 9 de novembre d’acord amb l’horari que properament farà públic.