El pati de l’institut acull l’acte de lliurament dels premis literaris de Sant Jordi i dels guardons corresponents a les Jornades Esportives de 2019

El divendres 14 de juny, el pati de l’Institut Josep Vallverdú va acollir un acte que va barrejar cultura i esport i durant el qual es van lliurar els premis literaris de Sant Jordi corresponents a l’actual curs acadèmic, en les seves diferents modalitats de català, castellà i llengües estrangeres, per cadascun dels diferents nivells educatius del centre, així com també els guardons als guanyadors de les diferents competicions de les Jornades Esportives celebrades durant el mes d’abril d’enguany.

La directora, Antonieta Bernat, va exercir de conductora d’un acte on el professorat del Departament de Llengües i del Departament d’Educació Física va tenir un paper molt important lliurant els diferents premis a l’estudiantat guardonat.

Si voleu reviure aquesta festa que també va servir per donar la benvinguda a l’estiu i cloure el curs acadèmic 2018-19, podeu visitar la següent galeria d’imatges on podreu veure tots els premiats. Enhorabona!