El fotoperiodista Marc Vidal realitza un taller per aprendre a mirar una fotografia a l’alumnat de batxillerat del centre

El dimarts 23 de març de 2020, el fotoperiodista Marc Vidal, reporter de guerra a la prestigiosa agència Reuters, va impartir, a les quatre classes de batxillerat de l’Institut Josep Vallverdú, un taller amb el títol “Aprendre a mirar una fotografia”.

Aquest taller, organitzat per l’Associació de Fotoperiodistes de Barcelona, va tenir un caràcter interactiu i dinàmic i, a través d’un conjunt de nocios de llenguatge i composició, va explicar al nostre alumnat com millorar la seva comrpensió de les imatges periodístiques que consumeixen diàriament.

Amb el seu discurs i la seva experiència com a fotoreporter, Marc Vidal va saber enganxar els estudiants de batxillerat que van escoltar amb atenció les seves intervencions. Unes explicacions que, de ben segur, els faran mirar de forma diferent les imatges que, en els propers temps, veuran en els diferents mitjans de comunicació que consumeixen.