Un nou lloc web per a l’institut

Coincidint amb el començament del curs acadèmic 2018-2019, l’Institut Josep Vallverdú aprofita per renovar la seva imatge digital amb l’estrena d’un nou lloc web. Aquesta nova pàgina substitueix “El racó de l’Institut Josep Vallverdú”, que ha estat actiu entre 2012 i 2018, i ho fa d’acord amb la imatge corporativa que el Departament d’Ensenyament ha definit pel conjunt de centres del país.

Aquesta innovació, que tot i així permetrà accedir als continguts del lloc web anterior, requerirà d’una posada al dia que tindrà durant unes setmanes la pàgina en construcció. Tot i així, esperem que ben aviat, amb la col·laboració de tots plegats, aquest nou web permeti accedir a tota la informació relativa al nostre institut des de la xarxa.

La renovació del lloc web és un bon moment per fer memòria i recordar els seus pioners, molt especialment l’Albert Palau, professor jubilat que va ser responsable de la primera pàgina de l’institut, com també va ser-ho de la primera revista digital, “L’Ull de Poll”, que dirigia juntament amb l’actual secretari del centre, Josep Agustí. Esperem que, en breu, aquesta nova pàgina reculli també les seves experiències a la xarxa contribuint així a fer accessible a tothom la memòria digital del nostre institut.