Emotiu comiat a les professores Ramona Vidal i Lourdes Sanfeliu després de tota una vida laboral dedicada a l’Institut Josep Vallverdú

_MG_9616

El divendres 29 de juny de 2018, coincidint amb la clausura del curs acadèmic, l’Institut Josep Vallverdú va acollir un emotiu acte de comiat a dues professores que van posar fi a la seva intensa carrera docent al centre. Ramona Vidal, professora de llengua i literatura catalanes i Lourdes Sanfeliu, professora de formació i orientació laboral, van ser objecte d’un sentit i merescut homenatge per part de l’institut que va voler recordar que ambdues havien desenvolupat pràcticament tota la seva vida laboral al Josep Vallverdú. La Ramona Vidal va arribar-hi el 1983, encadenant doncs 35 anys de docència ininterrompuda al centre, mentre que la Lourdes Sanfeliu ho va fer el 1991, fa tot just 27 anys.

L’acte de comiat i reconeixement a les dues professores va comptar amb una sentida intervenció de la directora, Antonieta Bernat, així com també amb les paraules d’agraïment de les mateixes homenatjades. L’AMPA també va voler fer seu l’homenatge a les professores a través de les paraules del seu president, Albert Quintillà, que va aprofitar l’acte per acomiadar-se del càrrec que ha exercit en els darrers cursos.

Amb les emocions a flor de pell, l’acte de comiat a la Ramona i la Lourdes va tancar-se amb un dinar de germanor que va servir per posar punt i final al curs acadèmic 2017-2018 i per compartir una darrera estona a l’institut amb les dues professores que, a partir d’aquell mateix moment van començar a gaudir d’una merescuda jubilació.

Ramona i Lourdes, gràcies aquests anys d’entrega a la docència. L’Institut Josep Vallverdú sempre serà casa vostra!

enllaç a les imatges de l’acte