Les aportacions realitzades en el marc de l’InsSolidari van contribuir a que els infants de Muisne celebressin la festa de Nadal en comunitat

Dos infants de Muisne durant la festa de Nadal celebrada a la FloridaEls diners recollits durant l’activitat InsSolidari d’enguany van facilitar la celebració de la festa de Nadal dels nens i nenes del barri La Florida de Muisne, a l’Equador, amb la presència de la professora del nostre centre, Iela del Olmo. La tarda del dia 25 de desembre de 2017, al davant de l’antic mercat, els nens i nenes es van anar congregant. Primer es va fer un petit torneig de futbol de carrer, després es va jugar al ball de les cadires i, en acabat, abans que no es fes fosc, quan ja s’havien de repartir les racions de menjar entre els assistents, va acabar d’arribar tothom.

Gràcies a les aportacions de molts dels estudiants de l’Institut Josep Vallverdú es van adquirir 30 pollastres que juntament amb l’arròs, una amanida, un tall de síndria, un refresc , galetes i caramels van endolcir el Nadal d’uns nens i nenes que, per un dia, van ser els protagonistes del barri.