Premi al Disseny del robot a la First Lego League

L’Equip de 4t d’ESO de tecnologia que participava aquest cap de setmana a la First Lego League a la UVic va rebre el premi al millor Disseny del Robot del certamen.

A part del disseny del robot, també es va avaluar el treball en equip i els valors que han posat en pràctica al llarg del procés. La competició dels robots va constar de tres rondes de joc, en què els robots creats amb peces de Lego havien de fer amb uns propòsits concrets, que els equips havien anat preparant mitjançant la programació.

L’equip també va presentar el projecte científic Estalvia gasolina, relacionat amb el repte mundial d’aquest any, CITY SHAPER. En ell van presentar un model de contenidor que havien dissenyat i un sensor per mesurar-ne la capacitat disponible, les dades del qual es transmeten a temps real mitjançant una aplicació.

Amb aquest premi, ja són 5 les copes que ha guanyat l’Institut des del 2015:

La jornada d’aquest any va reunir un centenar d’equips i més de 1500 persones entre participants, entrenadors, familiars, acompanyants i públic en general, i va concentrar en un sol dia tres tornejos diferents: la First Lego League, la Junior First Lego League i la First Tech Challenge.

Podeu veure més fotos del campionat a la galeria de la pàgina web de l’Institut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>