Xerrada d’orientació per a famílies

L’AMPA i l’Institut organitzen una xerrada sobre orientació, uns dels eixos principals treballats en les tutories de 2n cicle, que tindrà lloc el dia 28 de novembre de 2019 a les 19:30 h a la Sala de cultura de l’Ajuntament de Gurb.

El taller anirà a càrrec de David Codina Riqué, un expert en formació per a famílies i educadors, i consistirà en una part teòrica i una altra amb propostes, recursos i eines concretes aplicables a la realitat familiar de cadascú.

És una sessió orientada als objectius següents:

  • Prendre consciència del moment vital del noi/a i contextualitzar la dimensió professional.
  • Prendre consciència de les habilitats, capacitats i actituds del noi/a, a partir de la Teoria de les Intel·ligències Múltiples.
  • Contrastar mites/veritats davant d’aquest moment vital.
  • Presentar la diversitat d’opcions i possibilitats professionals actuals.
  • Facilitar l’anàlisi personal per potenciar habilitats personals dels pares i mares per acompanyar els fills/es.
  • Facilitar recursos pràctics per ressaltar habilitats i capacitats dels filles/es.

Els equips de tutors i tutores, així com l’AMPA i l’Equip directiu, recomanen la participació en aquest taller, ja que pot oferir pistes i eines a les famílies en la difícil tasca d’acompanyar els seus fills/es en les decisions clau per al seu futur.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>