QUALIcat i l’Institut de Gurb signen un conveni de col·laboració

Aquesta setmana, l’Institut de Gurb ha signat un conveni de col·laboració amb QUALIcat, una associació formada per directors/es de centres educatius, professorat/mestres i professionals experts en la gestió de la qualitat i l’excel·lència que té com a missió fomentar i donar suport a la cultura de la qualitat i l’excel·lència als centres educatius, les institucions i les entitats socials. QUALIcat forma, assessora i ajuda els centres educatius i entitats en l’aplicació de sistemes de gestió en base a les metodologies de la qualitat i l’excel·lència segons el model e2cat, i reconeix els centres i entitats excel·lents mitjançant l’avaluació del centre o entitat a través de la seva memòria e2cat.

Tal com estableix el conveni que s’acaba de signar, l’Institut de Gurb, que s’està formant per implantar un sistema de gestió basat en les metodologies de la qualitat, rebrà assessorament periòdic per part d’un tècnic de QUALIcat per tal d’establir un sistema de gestió del centre en base al model d’excel·lència educativa e2cat i estar en condicions de presentar-se a reconeixement d’excel·lència en un termini de dos anys.

L’Institut de Gurb agraeix a QUALIcat l’interès i la proposta, i accepta el repte de formar part d’aquesta prova pilot de l’entitat amb moltes ganes i il·lusió. Estem convençuts que serà una experiència molt enriquidora per a les dues parts.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>