El director de l’Institut de Gurb, Francesc Giménez, a la jornada ‘Servei Comunitari. Impulsem la ciutadania activa’

Aquest matí ha tingut lloc, a l’Espai Bital de l’Hospitalet de Llobregat, la jornada Servei Comunitari. Impulsem la ciutadania activa, que té per objectius conèixer la situació actual i valorar el procés d’implementació del Servei Comunitari als centres educatius, compartir experiències i plantejar propostes de futur. 

La jornada ha començat amb una benvinguda a càrrec del Sr. Juan José Falcó i Monserrat, director general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa, i amb la conferència inaugural “El Servei Comunitari en el marc internacional“, a càrrec de la Sra. Roser Batlle, presidenta de la Xarxa espanyola d’Aprenentatge Servei. Seguidament, hi ha hagut una taula de diàleg i una presentació d’experiències, i la jornada ha acabat amb una cloenda a càrrec del Sr. Carles Martínez Quiroga, secretari de Polítiques Educatives, en representació de l’Hble Sr. Josep Bargalló i Valls, conseller d’Educació.

El director de l’Institut de Gurb, Francesc Giménez, ha estat convidat a participar a la taula de diàleg “Valoració del procés d’implementació del Servei Comunitari”, que ha estat moderada per la Sra. Gené Gordó, cap de servei d’Atenció a la Comunitat Educativa. A la taula hi ha participat la Sra. Pilar Gorina, regidora a l’ajuntament de Sant Cugat del Vallès, el Sr. Josep M Puig, president del Centre Promotor d’Aprenentatge Servei, la Sra. Laura Campo, secretària del Centre Promotor d’Aprenentatge Servei, el Sr. Carles Xifra, representant de la Taula d’Entitats del Tercer sector Social de Catalunya, Director d’Innovació i Continguts a la Fundació Catalana de l’Esplai, el Sr. Francesc Giménez, director de l’Institut de Gurb, i la Sra. Vicky Pérez, referent territorial de Servei Comunitari als Serveis Educatius del Maresme-Vallès Oriental. 

La intervenció de l’Institut de Gurb ha estat un èxit. Agraïm la invitació a la jornada i desitgem poder seguir col·laborant en iniciatives com aquesta.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>