Portes obertes

Us oferim dues jornades de portes obertes virtuals per explicar-vos com som i com treballem, per resoldre dubtes i mostrar-vos les nostres instal·lacions, tot garantint la seguretat de tothom. Trieu la data que us vagi millor i inscriviu-vos-hi amb el formulari següent. Fins ben aviat! #anemalClaris.

Benvinguts a Clickedu!

Ja fa unes setmanes que hem començat utilitzar la plataforma Clickedu. Ara només cal que tu t’hi sumis. Descarrega’t l’aplicació a Google Play o Apple Store i aprofita totes les opcions de comunicació amb l’institut. Aquí el manual per resoldre els primers dubtes.

Any nou, web nova!

Amb l’arribada del 2021 ens hem volgut regalar aquesta nova pàgina web. Mantenim els continguts més rellevants de l’antiga i ens posem al dia amb la plantilla Nodes, del Departament d’Educació. Qualsevol comentari o recomanació és benvinguda.

Dates preinscripció

El Departament d’Educació ha fet públiques les dates per a la preinscripció per al pròxim curs: si no hi ha novetats, a l’ESO està previst que la preinscripció es dugui a terme del 17 al 24 de març. Consulteu-nos qualsevol dubte que tingueu.

Treballs de recerca

El 17 i 18 de desembre l’alumnat de 2n de Batxillerat van exposar els seus treballs de recerca. Aquest any, la tutoria d’especialistes de la Fundació Solidaritat de la UB en el suport a la recerca científica ens ha servit per arribar més lluny. Quina bona feina que heu fet! Felicitats! Quines bones contribucions a l’ODS13…

Pla d’obertura curs 2020-21

Aquest curs 2020-21 serà especial en molts sentits. Us presentem el Pla d’organització de centre (POC) del curs on trobareu canvis més rellevants plantejats per poder continuar la tasca educativa de la millor manera possible.