Portes obertes

Us oferim dues jornades de portes obertes virtuals per cada etapa, per explicar-vos com som i com treballem, per resoldre dubtes i mostrar-vos les nostres instal·lacions, tot garantint la seguretat de tothom. Trieu la data que us vagi millor i inscriviu-vos-hi amb aquest formulari. Fins ben aviat! #anemalClaris.

Benvinguts a Clickedu!

Ja fa unes setmanes que hem començat utilitzar la plataforma Clickedu. Ara només cal que tu t’hi sumis. Descarrega’t l’aplicació a Google Play o Apple Store i aprofita totes les opcions de comunicació amb l’institut. Aquí el manual per resoldre els primers dubtes.

Preparant la primavera

El pati fa més goig que mai. Que bé que han anat les reformes de l’estiu! Disposem d’un gran espai únic compartit amb l’Escola Pere Vila. I més espai és més alegria. Avui han vingut els tècnics de l’Ajuntament a podar les palmeres. L’olor de la fusta acabada de tallar ens fa somiar amb la primavera…

Any nou, web nova!

Amb l’arribada del 2021 ens hem volgut regalar aquesta nova pàgina web. Mantenim els continguts més rellevants de l’antiga i ens posem al dia amb la plantilla Nodes, del Departament d’Educació. Qualsevol comentari o recomanació és benvinguda.

Dates preinscripció

El Departament d’Educació ha fet públiques les dates per a la preinscripció per al pròxim curs: si no hi ha novetats, a l’ESO està previst que la preinscripció es dugui a terme del 17 al 24 de març. Consulteu-nos qualsevol dubte que tingueu.

Treballs de recerca

El 17 i 18 de desembre l’alumnat de 2n de Batxillerat van exposar els seus treballs de recerca. Aquest any, la tutoria d’especialistes de la Fundació Solidaritat de la UB en el suport a la recerca científica ens ha servit per arribar més lluny. Quina bona feina que heu fet! Felicitats! Quines bones contribucions a l’ODS13…