TROBADA D’ESCOLES VERDES DE LES TERRES DE L’EBRE

Dijous, 9 de març, vam acollir la Trobada anual d’Escoles Verdes de les Terres de l’Ebre. Més de 160 alumnes acompanyats dels seus mestres i professors van compartir experiències locals sobre sostenibilitat i millora de l’entorn que es duen a terme a cada escola i institut en defensa del medi ambient.

La jornada va començar amb la recepció dels participants per part de les representants dels Departaments d’Ensenyament i de Territori i Sostenibilitat, i per l’alcaldessa d’Ulldecona a la sala d’actes “José Córdoba”. Tot seguit els diferents comitès ambientals de cada centre van presentar les seves activitats i es van fer tallers a l’Institut i a l’Escola Ramon y Cajal. Després d’una posada en comú i de fer propostes de millora va arribar l’hora del dinar al Casal de jubilats. Havent dinat es va fer una acció mediambiental que consistí en la plantació d’oliveres i plantes aromàtiques i la instal·lació de caixes niu a la zona verda de la Séquia.

Amb l’acte de cloenda tothom va marxar cap als seus llocs d’origen amb la motxilla carregada de bons propòsits i noves experiències per millorar la nostra petita part de planeta on hem de viure. Felicitem el nostre comitè ambiental d’Ulldecona per la bona organització de la jornada.

Crònica i més imatges de la Trobada >>

Trobada Escoles Verdes
Comitè ambiental d’Ulldecona

Trobada Escoles Verdes

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>