4tA experimenta amb l’Aloe Vera

Hola famílies!

Com molts i moltes sabreu, portem des de l’inici de curs cuidant, entre d’altres plantes, un Aloe Vera. Hem après que, al igual que els animals, cada planta té unes necessitats diferents. A l’hivern teniem una planta amb una flor molt maca que necessitava que la reguèssim dues o tres vegades a la setmana. En canvi, sabem que l’Aloe Vera és una planta de dessert i, per tant, necessita molt poca aigua. La veritat és que ens ha crescut moltíssim, és una llàstima no haver fet foto de l’abans i el després. Es nota que estava a gust a la classe i que tots els nens i nenes, quan han tingut el càrrec de plantes, l’han fet súper bé!

Ara que ja s’acaba el curs, hem volgut treure-li profit a l’Aloe Vera. Aíxí que vam decidir fer un gel-loció amb les seves fulles, ja que les propietats de la planta són molt beneficioses per la pell. Entre d’altres, trobem la funció de cicatritzant i regenerador, ideal per si ens cremem la pell. Cerqueu a internet exactament les propietats i beneficis de l’Aloe.

Els ingredients que hem fet servir han sigut:

  • Gel de l’aloe
  • Suc de llimona
  • AOVE

Aquí teniu unes quantes imatges del procés.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>