“HASTA QUE PODAMOS ABRAZARNOS”

Bon dia,

A l’escola Can Serra continuem tenint molt present la importància de l’educació emocional de l’alumnat. Gràcies a una bona educació emocional els infants són més conscients de les seves emocions i poden aprendre a gestionar-les.

Avui, les noies i els nois de 6èA han tornat a recordar el vídeo que ja van veure en iniciar el curs, el mes de setembre. El vídeo és el conte “Hasta que podamos abrazarnos“. Els protagonistes són un eriçó i una tortuga. Tots dos s’estimen molt però, com a conseqüència de la Covid 19 no es poden abraçar.

Avui, cadascun del nois i les noies han reflexionat sobre la persona a qui els agradaria poder fer una abraçada i un petó i l’han compartit amb la resta del grup.

 

Després, hem elaborat un llistat d’activitats que poden fer amb aquelles persones. Algunes de les propostes que han sortit són: explicar-los coses gracioses, fer alguna activitat conjunta a través de vídeotrucada (jugar un Bingo, fer una recepta al mateix temps…) i visualitzar el dia en què es puguin treure la mascareta i fer-se aquesta esperada abraçada i els petons.

Us deixem la imatge de com ha quedat la pissarra de la nostra classe.

Fins aviat!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>