HORARI PELS DIES QUE HEM D’ESTAR-NOS A CASA

Benvolgudes famílies,

Com de ben segur ja sabeu, les dates previstes de confinament s’han allargat sense una data certa de retorn a la normalitat.

L’equip de mestres continuem treballant fent avaluacions, preparant noves activitats i sobretot pensant tot un seguit de tasques per acompanyar al nostre alumnat en aquests moments.

Pensem que per als infants és important treballar una estona cada dia per no perdre l’hàbit. És important mantenir rutines perquè així s’allibera el cervell d’estar pensant constantment què farem. Cada família sap com són els seus fills/es i sap què els va millor, però cal establir rutines engrescadores amb moments de concentració, de lleure, de descans, de moviment i sobre tot rutines que els ajudin a estar bé emocionalment.

Per si us és d’ utilitat, l’escola ha preparat una proposta d’horari  amb estones de treball, de joc, de compartir tasques a casa…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>