Mostra de Teatre i “Sonetos de amor” de Viridiana a Igualada

L’alumnat de 1r d’ESO participen a la MOSTRA de teatre d’Iguada. «Bye, bye Confetti» de la companyia la Baldufa. Un escenari circular ens acull, i allà dintre tres personatges ploren desconsoladament i ens reparteixen l’esquela del seu estimat Confetti! A partit d’aquí un món surrealista apareix als nostres ulls, explosions, votacions, empats i DEMOGRASIA! Qui serà el nou líder del grup…?
Ens hem submergit en el món Clown, on tot pot ser possible.  Chapeau!

https://www.labaldufateatre.com/espectacles/bye-bye-

I a la tarda, part de la companyia NO RES TEATRE ha vist «Sonetos de amor [OSCURO]» de Viridiana. La part clandestina de Lorca ens ha atrapat. Un actor, públic a dues bandes i la poesia de Lorca. L’actor ens ha fet un recorregut dels Sonetos de amor oscuro que Lorca va escriure al seu estimat i que van tardar en sortir a la llum 50 anys. Lorca va ser assassinat i la seva família els va guardar en una caixa forta a un banc. Finalment es van publicar clandestinament i l’èxit va ser incalculable. Lorca parla i nosaltres el descobrint en la nostra pell.
http://www.viridiana.es/espectaculos/amor-oscuro-sonetos/

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>