L’Institut Vallbona d’Anoia aposta per les arts

Considerem que el teatre aporta al nostre alumnat major confiança en si mateixos, millora la relació amb els companys, la motivació a l’Institut desenvolupant la creativitat, fomentar l’esperit emprenedor, crea major interès per les manifestacions artístiques, millora la competència lingüística, es deshinibeixen en el moviment físic o en l’expressió d’emocions, desenvolupen la capacitat crítica, és integrador, fomenta el treball en equip i la capacitat per assumir responsabilitats.

És per tot això que hem volgut potenciar el teatre al nostre centre a l’optativa modal de 4t de l’ESO Arts escèniques i dansa, a 2n l’optativa de teatre i a una optativa transversal de 1r a 4t de l’ESO.

Estem molt satisfets amb la feina que s’està realitzant. Aquest any hem estat seleccionat per participar als ENCONTRES PER A JOVES de CAIXAESCENA. Una oportunitat engrescadora per assajar i estrenar 15 minuts de l’obra que estem preparant. Juntament amb 5 centres més treballarem en cooperació per aprendre i gaudir teatralment. Una experiència que els farà volar interpretativament. Amb especialistes teatrals podrem perfeccionar el nostre espectacle que està en procés embrionari.

Federico García Lorca ens acompanyarà amb la seva poesia al llarg dels 3 dies que duren el Encontres al CaixaForum de Barcelona. La nostra companyia NO RES TEATRE presentarà: El VELATORIO LORQUIANO,una barreja de personatges aniran apareixent en memòria de Federico García Lorca, de la mà de la professora Xesca Vela i dels alumnes: Kathy, Kathia, Martina, Ainhoa, Aleix, Clàudia, Guillem, Jacob, Lui, Mariona, Aitana, Delia i Gisela. Amb totes elles i ells… que comenci l’espectacle!

Institut Vallbona d’Anoia

Tornem de vacances

 
Tant si es tracta d’un mes, com si es tracta de quatre dies, les vacances haurien de ser un descans per a professors, alumnes i per a tothom, i dic haurien, perquè el descans  autèntic no depèn del “què”  fem sinó de ” com”… Llegeix més»

Formació ASACSJa sabeu que a  l’Institut Vallbona d’Anoia, la Comissió de Convivència potencia actuar amb el COR, que vol dir tenir cura dels altres, d’un mateix, dels espais que ocupem i del nostre entorn.
Dins d’aquest ambiciós projecte, els alumnes voluntaris ASACS (alumnes sensibles a l’assetjament… Llegeix més»

Pintem el mur

Uns quants alumnes voluntaris han fet seva la iniciativa de l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia i han participat pintant  la tanca del mur del Camp de futbol. Ha estat una bonica tasca creativa que ha contribuït a l’embelliment d’una instal.lació del poble.