Tauler d’informacions

IMPORTANT: A causa de la situació epidemiològica es prioritza el contacte telefònic o telemàtic. Per venir al centre cal concertar cita prèvia.

Pla d’obertura en situació COVID: ➡ https://agora.xtec.cat/sesvallbonadanoia/general/pla-dobertura-del-centre-en-covid/

Informació sobre el préstec d’ordinadors Chromebook a l’alumnat: ➡ Pla d’Educació Digital de Catalunya

Properes activitats:

Portes obertes – 6 de març de 2021

  • Horari: de 10 a 12:30h, en sessions de 30′. Cal fer reserva de plaça demanant cita prèvia aquí: ➡ Cita prèvia Portes Obertes 2021
  • Podran venir dues persones per família, un adult i un futur alumne/a, preferentment.
  • Estem realitzant un vídeo per mostrar-vos el nostre projecte educatiu. El tindrem a punt uns dies abans de la jornada de Portes Obertes.
  • Les preinscripcions seran telemàtiques de 17 al 24 de març: ➡ Web informació preinscripcions

 

Competències bàsiques 4t d’ESO 20-21


Informació per a les famílies: ➡ http://csda.gencat.cat/web/.content/home/arees-actuacio/avaluacions/avaluacio-quart-eso/avaluacio_quart_eso_2021/Informacio-families-A4S-2021.pdf
Informació per als alumnes: ➡ http://csda.gencat.cat/web/.content/home/arees-actuacio/avaluacions/avaluacio-quart-eso/avaluacio_quart_eso_2021/Informacio-alumnes-A4S-2021.pdf
És una prova que avalua les competències i coneixements bàsics que ha d’haver adquirit l’alumnat al final de l’educació secundària obligatòria en competència comunicativa lingüística (en llengua catalana, castellana i estrangera i… Llegeix més»

El nostre petit TEATRE GREC al pati de l’Institut Vallbona d’Anoia

Els espais creatius son territoris que afavoreixen la llibertat per expressar-se i comunicar-se. El centres educatius necessiten espais especialitzats per les diferentes matèries, també inclou les activitats culturals. Ja a l’Antiga Grècia, els teatres estàven a l’aire lliure, en un començament de fusta i posteriorment els van… Llegeix més»

Pràctiques de fotovoltaica

L’última setmana de l’any vam poder fer la pràctica de realitzar una instal·lació fotovoltaica de connexió a la xarxa.
La nostra central en pràctiques va assolir 94 W a partir del Sol i amb plaques de més de 20 anys cedides per l’Escola Agrària de Manresa.

IMG-20201218-WA0022

IMG-20201218-WA0023

20201216_140041

20201216_140048

20201216_140409

IMG-20201218-WA0020

    Llegeix més»

Caixes Niu

L’alumnat de 4t de Tecnologia va penjar dues caixes niu al bosc que hi ha entre l’institut i Ca la Fou.
Esperem veure inquilins aviat!! És un espai tranquil amb una pineda madura, i és prou a prop de l’institut com per poder fer-ne un seguiment.… Llegeix més»

Endavant, alumnes ASAC!

El projecte de convivència del centre “Saluda amb el cor” segueix creixent i enguany es torna a comptar amb els alumnes ASAC. Els Alumnes Sensibles a Afavorir la Convivència són els protagonistes en la dinamització de patis i en la detecció de possibles conflictes entre… Llegeix més»

CONCURSOS x MAKERS: JOC D’ORDINADOR

Per tothom que vulgui fer algun projecte de tecnologia durant les vacances, hem pensat de fer aquest dos concursos, només per passar-ho bé.
Tranquil·litat que és voluntari i que no compta per nota.😎😎
Pot participar una persona sola, una família, un grup d’amics i amigues,… el que… Llegeix més»