Informació important

Preinscripcions:

Projecte Rius

La Júlia Solé, la Susanna Farré i la Pilar Rodríguez han participat de la formació del Projecte Rius que ens permetrà apadrinar un tram de riu i analitzar-lo periòdicament.

Proves Cangur

Ahir, dijous 21 de març, tots els alumnes de 1r a 3r del centre i alguns alumnes de 4t, van realitzar les proves CANGUR de matemàtiques.
Aquestes proves, organitzades per la Societat Catalana de Matemàtiques, i que es realitzen de manera simultània en 21 països… Llegeix més»

Dia Mundial de la Poesia

Alumnes de 4t d’ESO reciten Josep Carner amb motiu del Dia Mundial de la Poesia. Els poemes escollits pertanyen a l’obra Els fruits saborosos (1906), un recull de 18 poemes en què cada un parla d’una fruita i la relaciona amb les diferents etapes de la… Llegeix més»

Orientació acadèmica

Aquest és el vostre darrer curs d’Educació Secundària Obligatòria, curs en què haureu de prendre decisions importants. Aquesta no és una tasca fàcil, sobretot si el vostre futur personal, acadèmic i laboral en depèn.
Les sessions de tutoria de 4t han de servir perquè… Llegeix més»

Jocs Florals 2019


La  convocatòria dels Jocs Florals  s’adreça a tot l’alumnat amb la finalitat d’estimular l’expressió escrita dels alumnes, aprofitant una tradició cultural ben arrelada a Catalunya.

  1. Les categories establertes són les següents:
    1. Alumnat de 1r i 2n d’educació secundària obligatòria
    2. Alumnat… Llegeix més»