Representem el Velatorio lorquiano a Vallbona

L’Institut Vallbona d’Anoia presenta un petit espectacle de 20 minuts per fer un homenatge al poeta i dramaturg Federico García Lorca. Serà el proper dia 12 d’abril a les 12h a la Sala Municipal Jaume Calveras (Ajuntament de Vallbona d’Anoia). Estem gestionant poder representar aquesta obra en altres localitats i dies. Us convidem a assistir-hi!

A partir de diferents textos de les seves obres com La casa de Bernarda Alba, Bodas de Sangre i poemas de infancia hem creat un espectacle recordant la seva poesia i força teatral. Lorca va ser assassinat i el seu cos encara es troba a una cuneta, la guerra civil i la seva cruesa la reflexen poèticament a escena.

La companyia NO RES teatre parla del món intern de Lorca a través de les seves paraules i accions. Aquests joves entusiasmats volen compartir el dolor, la passió, la mort i l’amor que Lorca ens transmet.

El teatre ens permet gaudir d’emocions indescriptibles, ens fa reflexionar i tenir una actitud responsable i crítica davant la vida. Públic, us convidem a créixer amb nosaltres teatralment parlant!

Directora artística: Xesca Vela

Personatges:

Hervàs, Guillem

Músic/ veu infantesa

González, Aleix

Veu infantesa

Martil, Aitana

Adela

Patón, Delia

Novia

Robert, Mariona

Martirio

Panyella, Ainhoa

Angustias

Castaño, Lui

Veus/Amèlia

Cervera, Martina

Poncia

García, Clàudia

Bernarda

Aguilar, Kathia.

Criada

González, Gisela

Magdalena

Morueco, Kathy

Ma Josefa

Fekkak, Jacob

Federico/ Leonardo

Velatorio lorquiano

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>