Xerrada per a famílies de 1r i 2n d’ESO: “Reflexionem sobre l’ús de les TIC: Donem-li la volta!

Segona xerrada per a les famílies a càrrec de Projecte Home i que queda emmarcada dins del programa Joc de Claus que s’està duent a terme a 1r i 2n d’ESO del nostre institut. L’objectiu és treballar el bon ús de les tecnologies dotant les famílies de recursos suficients per diferenciar entre el bon ús i l’abús de les tecnologies.

Es farà dilluns, dia 22 de febrer, de 18:30h a 19:30h, en format telemàtic:

  • Parlarem de com prevenim l’abús de les TIC en l’adolescència. L’adolescència és una etapa evolutiva de vital importància de cara a la consolidació de la identitat i l’autonomia del noi o noia. És un moment de grans i petits canvis que necessiten de l’acompanyament adult.
  • En aquesta sessió es pretén entendre la realitat dels nois i noies adolescents en el món virtual, entendre i valorar quin ús estan fent de les TIC, què pot ser tenir addicció a les TIC i com prevenir que això passi.

La ponent serà la Cristina Delgado (Coordinadora dels programes de prevenció).

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>