Viatge de 4t

Segon grup embarcat i esperant enlairament. La companyia acumula retards i cancelacions, no sabem del cert què els ha passat.

S’està facturant l’equipatge. Sortiran de Lutton a les 20:15 i arribaran a les 23:25. És el mateix vol que s’hauria d’haver fet el dijous.

Recordem que 6 persones viatgen en un primer vol (VY7827) amb sortida a les 15:25 de Londres Gatwick i arribada a les 18’30h. Les 6 persones són Maite llamas, Alex lirio, Samuel Jiménez, Alexander pimenov, silke santiago i Paula Vázquez. El segons grup sortirà de Gatwick en el vol VY7825 de Vueling a les 19:35h. A les 22:40h (hora local) s’arribaria a Barcelona, a la Terminal 1 (T1).

1 comentari

  1. Carolina Gonzalez

    Després d’un viatge una mica tempestuós a causa de les diverses incidències de la companyia aèria Vueling, volia agrair la bona voluntat, paciència i ajuda que heu prestat tots els professors que heu estat amb els alumnes de 4rt en moments difícils i de nervis.
    També volia afegir que ha sigut un viatge molt maco, entretingut i ben organitzat que després de tot a finalitzat amb un bon record.

    Moltíssimes gràcies Maite, Mavi, Roser, Pep i Rafel.

    Carolina G. (Mare Elsa Lirio)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>