Viatge de 4t d’ESO a Cantàbria

Aquest curs 2020-21 hem pogut recuperar el viatge de final d’etapa a Cantàbria que el curs passat, malauradament, no es va poder realitzar a causa de la COVID-19. Organitzar el viatge no era un repte fàcil, però el centre, i especialment l’equip docent de 4t d’ESO, va voler intentar que l’alumnat de 4t pogués acabar el curs, tancar l’etapa i acomiadar-se del centre amb aquest esdeveniment tan esperat. Seguint totes les mesures sanitàries vigents i malgrat les incerteses que ens van acompanyar fins al darrer moment, el viatge finalment va poder ser una realitat.

El viatge es va realitzar del 14 al 18 de juny a Santoña, Cantàbria. Concretament, els viatgers es van allotjar en un hostal situat a la platja de Berria d’aquesta població. L’activitat principal del viatge va ser el surf, un esport molt nou i que va enganxar força a la majoria dels estudiants. Les classes diàries de surf es van complementar amb altres activitats pels voltants, com una excursió fins al Faro del Caballo, una visita al parc natural de Cabárceno i una visita a Santander i a un parc d’aventures d’aquesta població.

El viatge va ser un èxit en tots els sentits. L’indicador més important són les cares de felicitat que van acompanyar als participants durant tota la setmana, i que han quedat ben plasmades al recull d’imatges del viatge que adjuntem. Des del centre ens sentim molt feliços d’haver-ho pogut fer realitat. Una vegada més, voler mantenir les expectatives altes ha estat un encert.

Galeria fotogràfica: Viatge de final d’etapa a Cantàbria 2021

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>