Informació per a les famílies de 1r d’ESO

Benvolgudes famílies,

Us facilitem informació pràctica de cara a l’inici del proper curs 2021-22:

  1. Les classes començaran el dilluns dia 13 de setembre. Més endavant rebreu informació sobre l’organització del 1r dia.
  2. Adjuntem la llista del material necessari per a l’inici de curs. El primer dia de curs cal portar agenda, ordinador, llibreta i estoig, i també el material per lliurar al centre (folis).
  3. Cal que l’alumnat esculli l’optativa que vol cursar el proper curs a través d’aquest formulari. Data límit: 9 de juliol.
  4. Cal que totes les famílies feu la reserva de la samarreta d’educació física a través d’aquest formulari. Data límit: 9 de juliol.
  5. El centre ofereix diverses activitats extraescolars pel proper curs 2021-22. Les podeu consultar a l’apartat d’activitats extraescolars d’aquesta pàgina web, des d’on també podeu fer les inscripcions.
  6. Podeu consultar les rutes de transport escolar a l’apartat de serveis d’aquesta pàgina web.
  7. L’empresa Zona Informàtica fa una proposta d’ordinador portàtil. En cas d’estar-hi interessats, cal fer la reserva de l’ordinador directament a la botiga o a través d’aquest formulari.
  8. Us facilitem la guia d’instal·lació de l’iEduca Tokapp. A l’inici de curs us farem arribar el vostre usuari i contrasenya a través dels tutors/es individuals. Mentrestant, si s’ha d’enviar alguna comunicació, s’enviarà per correu electrònic.

Us adjuntem la presentació que s’ha utilitzat per donar totes aquestes informacions a la reunió del dia 6 de juliol. Si heu pogut assistir-hi, us demaneu que contesteu l’enquesta de satisfacció. Moltes gràcies per ajudar-nos a millorar!

Per qualsevol dubte, restem a la vostra disposició.

Cordialment,

Equip Directiu

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>