Activitat extraescolar d’escalada

Benvolgudes famílies,

Us informem que, si hi ha un mínim de 15 inscripcions, l’institut finalment tirarà endavant l’activitat extraescolar d’escalada al Garatge Fanàtik de Gurb. S’ofereixen dues opcions d’inscripció:

  • Opció 1: un dia a la setmana (dimecres de 15:30 a 17:00).
  • Opció 2: dos dies a la setmana (dimarts i dimecres de 15:30 a 17:00).

El preu de l’activitat és de 25€/mes per aquells alumnes que realitzin l’activitat un dia a la setmana i de 35€/mes per tots aquells que la realitzin dos dies. El preu inclou el lloguer de les instal·lacions, el material, un monitor i l’assegurança. Els pagaments es realitzaran a través de l’Associació Esportiva Escolar de l’Institut de Gurb, que domiciliarà el rebut a l’inici de cada mes.

Tots els interessats cal que feu la inscripció a través d’aquest formulari abans del proper dimecres dia 21 de març. Tingueu en compte que la inscripció suposa un compromís de continuar l’activitat fins al juny i, per tant, es realitzaran tres cobraments.

Si l’activitat compta amb un mínim de 15 participats i, per tant, es pot realitzar, s’iniciarà el dimarts dia 3 d’abril. Us en informarem abans de començar les vacances.

Per qualsevol dubte, restem a la vostra disposició.

Salutacions cordials,

 

Departament d’Educació Física

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>