Portes obertes 2021

Aquest curs 2021, l’Institut de Gurb ofereix una Jornada de Portes Obertes especial, adaptada a la situació sanitària del moment. Es tracta d’una proposta híbrida entre virtual i presencial que permetrà conèixer el centre a través de la pantalla i visitar-ne les instal·lacions de forma presencial en grups reduïts i amb cita prèvia. Utilitzarem aquest espai per anar penjant totes les informacions relatives a la Jornada. Us hi esperem!!!

 

Visita virtual

Properament, podreu veure els nostres vídeos de presentació del centre i participar al fòrum de la Jornada, des del qual ens podreu fer arribar tots els dubtes que tingueu.

 

Visita presencial

  • Visita de les instal·lacions del centre en grups reduïts.
  • Data: dissabte, 6 de març de 2021
  • Horari: de 10:00 a 13:30 h i de 16:00 a 18:00 h.
  • Cita prèvia: cal inscriure totes les persones que hi participaran i es permet un màxim de dues persones per família. Cal demanar cita prèvia trucant a la secretaria de l’Institut (93 889 75 72).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>