Concurs Endevina l’element químic

El Departament de ciències ha organitzat un concurs anomenat Endevina l’element químic per a la 24a Setmana de la Ciència, que es celebra del 8 al 17 de novembre.

Durant aquesta setmana, es plantejaran 4 enigmes, un cada dia, de dilluns a dijous. Tots els enigmes estaran relacionats amb els elements químics, ja que el 2019 és l’any internacional de la taula periòdica. Aquests enigmes es podran trobar en aquest mateix espai de la pàgina web i també a les cartelleres de l’institut i a les xarxes socials. Per respondre’ls, caldrà accedir als formularis que s’adjunten a continuació.

Pot participar al concurs tota la comunitat educativa (alumnes, professors, famílies i PAS). Entre totes les persones que hagin encertat els 4 enigmes es sortejarà un premi. Tant el guanyador com el premi es faran públics el proper divendres, dia 15 de novembre, a les xarxes socials de l’Institut.

Us animem a participar-hi.

Molta sort!!!

 

Enigma 1 (dilluns, 11/11/2019)

Envia la teva resposta

 

Enigma 2 (dimarts, 12/11/2019)

Envia la teva resposta

 

Enigma 3 (dimecres, 13/11/2019)

Envia la teva resposta

 

Enigma 4 (dijous, 14/11/2019)

Envia la teva resposta

 

Aquí teniu les respostes dels enigmes anteriors:

  1. Engima 1: Magnesi
  2. Enigma 2: Alumini
  3. Enigma 3: Gadolini
  4. Enigma 4: Osmi

 

La guanyadora del concurs és la Natàlia Boya. Enhorabona, Natàlia, i moltes gràcies a tots/es per la vostra participació!

 

Us deixem les imatges del sorteig del guanyador:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>