Beques per a famílies de Muntanyola i Santa Eulàlia de Riuprimer

Benvolgudes famílies,

A causa de la situació del COVID19, el termini de presentació de sol·licituds de les beques escolars i esportives 2020 de la Mancomunitat La Plana va quedar aturat, però ara es reprèn. Aquestes beques tenen per objectiu facilitar el pagament de les despeses escolars dels infants i joves que el proper curs 2020-2021 cursaran entre P3 i 4t d’ESO, i s’adrecen a les famílies amb necessitats socioeconòmiques dels municipis de Muntanyola i Santa Eulàlia de Riuprimer.

La sol·licitud (tant de beques esportives com de beques escolars) es pot descarregar a través de la pàgina web de la Mancomunitat. L’adjuntem a continuació:

Per tal de sol·licitar les beques, cal demanar hora trucant a la Mancomunitat (tel. 93 812 54 45, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de dilluns a dijous de 15 a 17 hores) i portar-hi els documents de la sol·licitud.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>