Barem definitiu preinscripció curs 2021-22

Barem provisional

En data 19/04/2021 s’ha publicat la llista de sol·licituds de preinscripció per al curs 2021-22 que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb el barem provisional. Podeu consultar-la en aquest enllaç.

Si es detecta alguna errada o anomalia en el barem assignat, es pot presentar una reclamació explicant la divergència i adjuntant la documentació que la justifiqui.

Dates de reclamació: del 20 al 26 d’abril.

Enllaç per fer la reclamació: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/eso/preinscriute/seguiment-sollicitud/llista-sollicituds/ 

 

Barem definitiu

Un cop resoltes les reclamacions, en data 30/04/2021 s’ha publicat la llista definitiva de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb el barem. Podeu consultar-la en aquest enllaç.

En data 07/05/2021 s’ha publicat la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició ordenada. Podeu consultar-la en aquest enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>