25a Setmana de la Ciència

Del 14 al 29 de novembre se celebra a Catalunya la 25a Setmana de la Ciència, una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) que aquest any se centra en la COVID-19, la seva evolució global i l’estat de la recerca sobre el coronavirus SARS-CoV-2.

Durant la Setmana de la Ciència es portaran a terme tot un munt d’activitats de disseminació científica arreu del nostre territori. L’Institut de Gurb hi participa amb el concurs Endevina el personatge científic, a càrrec del Departament de Ciències del centre. El concurs comença dilluns, així que estigueu atents a les xarxes! Del dilluns 16 al dijous 19 es publicarà cada dia una pista sobre el personatge científic ocult. Un cop l’hagueu endevinat, cal que respongueu el formulari següent:

Participa al concurs Endevina el personatge científic

El divendres dia 20 de novembre es farà un sorteig entre totes les persones de la comunitat educativa que hagin endevinat el personatge i es publicarà el/la guanyador/a i el premi. Us animem a participar-hi!

Primera pista (dilluns 16/11)

 

Segona pista (dimarts 17/11)

 

Tercera pista (dimecres 18/11)

 

Quarta i última pista (dijous 19/11)

 

Roger Bartés, guanyador del sorteig!

Finalitzem la setmana amb la publicació del guanyador del concurs: Roger Bartés Segalés, alumne de 3r d’ESO C, que s’emporta dues entrades per al Centre d’Interpretació de Dinosaures de Fumanya. Enhorabona, Roger! I moltes gràcies a tothom per participar!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>