L’institut Joan Amigó rep els premis de narrativa curta Port de Tarragona en una golondrina

El passat mes de març es va fer públic el veredicte del VIII Premi de Narrativa Curta Port de Tarragona, que va guanyar l’alumnat de segon d’ESO en la modalitat de primer cicle de l’ESO.

Avui ha tingut lloc el lliurament en un acte que ha inclòs la visita al Museu del Port i un viatge en golondrina, moment en què s’han lliurat els guardons. La sortida al port era

part del premi de la primera classificada, la qual ha guanyat una tauleta, un diploma, llibres sobre el port i aquest viatge amb tota la seva classe per visitar les instal·lacions del museu i fer un viatge pel mar.

El jurat estava compost per representants del Port de Tarragona i del serveis Territorials del Departament d’Educació. En concret, el veredicte del jurat ha estat el següent:

 

Primer Premi 1r-2n ESO: El veler Kala, d’Ariana Altarriba Gajete

Segon Premi 1r – 2n ESO: L’aventura del mar, de Mar Ferrete Estudillo

 

Treballs seleccionats:

  • L’onada de la seva vida, d’Andrea Revenaque Aldunate

  • La llegenda del peix maleït, de Miquel Mas Vendrell

  • La mar i el nàufrag, de Bernat Bru Teixidó

En concret, els guardons eren els següents: una tauleta per a la primera i segona classificada, i la publicació dels relats en un llibre digital dels seleccionats. A més a més, la classe de les guanyadores ha gaudit d’aquesta una visita al Museu del Port  i el viatge amb golondrina pels voltants del port.

Realment, hem pogut gaudir d’un gran dia, on s’ha fomentat la cohesió en grup i el valor de l’esforç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>