L’Institut Joan Amigó rep el Segell de Qualitat Europeu

El curs passat es va desenvolupar al nostre Institut un projecte eTwinning, una plataforma que col·labora amb els equips educatius dels centres europeus participants amb mitjans per a poder aprendre, comunicar-se, col·laborar i desenvolupar projectes de manera digital tot formant part d’una gran comunitat d’aprenentatge. L’Institut ha estat guardonat amb el Segell de Qualitat Europeu per l’excel·lent treball realitzat al projecte “Tell me about yourself” d’eTwinning. Això significa que el treball de l’alumnat, professorat implicat i el centre ha estat reconegut al més alt nivell europeu.

El projecte es va desenvolupar amb l’alumnat de 2n d’ESO del curs 2019-2020 i en la matèria d’anglès, donat l’interès que tenim en potenciar l’aprenentatge d’aquesta llengua entre els nostre alumnat. Els objectius del projecte eren establir comunicació amb altres països, en aquest cas, Croàcia, Turquia, França, Itàlia, Polònia Romania i Noruega, conèixer altres cultures, fer noves amistats tot treballant amb eines digitals i posar en pràctica els coneixements adquirits en llengua anglesa.

L’alumnat va treballar durant tot el curs cooperativament amb els seus socis europeus. El projecte estava dividit en diferents blocs: Introductions, Our schools, Our countries i Cuisine. Cal destacar que durant el confinament, l’alumnat va poder seguir desenvolupant el projecte ja que aquest es va desenvolupar íntegrament de manera digital. Com ens ha demostrat aquesta pandèmia, l’aprenentatge no ha de quedar tancat en una aula, més aviat ha d’esdevenir integral i estar connectat amb el món que ens envolta.

     

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>