Sortida al Teatre Lliure

Alumnes de batxillerat del centre van assistir a la representació de l’obra This is Real Love, dins de la programació de la temporada 2019-2020 del Teatre Lliure.

Breu informació sobre la companyia i l’obra:

VVAA no és cap companyia, és un col·lectiu artístic format per una unió de persones que volen comprometre’s amb la renovació de la cultura i de l’art. D’entre els seus espectacles destaquem Like si lloras (Sala Beckett 2016, Volksbühne 2017), Wohnwagen (La Seca 2016, Teatro Español 2017, Premi BBVA 2017), Pool (no water) (Fira Tàrrega i Sala Beckett 2018) i Pussy Picnic (La Infinita 2018, Postmasters Gallery Rome 2019).

This is Real Love. This is, de veritat. El doctor honoris causa Kanye West va dir el 19 de novembre de 2016, abans d’autoboicotejar-se i suspendre la seva gira mundial: Feelings matter. I és així, els sentiments importen. Sobretot per guanyar diners. I com que nosaltres volem guanyar diners, haurem de construir un imperi. Una power couple. El contenidor de les dues grans ficcions: la parella monògama (MATRImoni) i l’empresa (PATRImoni). La parella de l’Elena i el Max, una bonica parella heterosexual i totalment convencional, es posarà en risc per aconseguir l’èxit. També ho faran així Beyoncé i Jay Z, Kim Kardashian i Kanye West, Los Javis, Isa Campo i Isaki Lacuesta i Marina Abramović i Ulay.

Ceci est un amour réel.” – VVAA Col·lectiu