XXV TROBADA DE CORALS D’EDUCACIÓ A CERVERA

Trobada Coral a Cervera 2019

Amb motiu del XXV aniversari de la Trobada de Corals d’Educació Secundària, el Departament d’Educació va organitzar un gran acte de celebració a la ciutat de Cervera el 9 de maig de 2019, el mateix dia que es complien els 25 anys. Des dels seus orígens, les trobades de corals han evolucionat cap a la millora de la qualitat gràcies a la participació dels cantaires dels centres docents i al seu professorat, a les orquestres d’alumnes dels graus professionals de música així com a la possibilitat de comptar amb grans equipaments culturals, teatres i auditoris.

En aquesta ocasió, l’aposta va ser fer una gran aplec de corals i d’orquestres en un acte multitudinari que se celebrà a la capital de la Segarra, tot coincidint amb la nominació de Cervera com a Ciutat de la Cultura Catalana 2019. El nostre Grup Coral també hi va participar amb moltes ganes i il·lusió.

Trobada Coral Cervera 2019
Trobada Coral Cervera 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>