PRESENTACIÓ DELS PREMIS MANUEL SALES I FERRÉ

El dijous, 4 d’abril de 2019, es va fer la presentació al centre de la 1a convocatòria dels Premis Manuel Sales i Ferré a Treballs de Recerca i Investigació que han organitzat l’Institut Manuel Sales i Ferré i L’Ajuntament d’Ulldecona, amb la col·laboració de l’AMPA. Els premis es convoquen en tres modalitats:

  • Premi de Sociologia al millor treball de recerca de Batxillerat dins l’àmbit dels centres de Catalunya.
  • Premi Terres de l’Ebre al millor treball de recerca de Batxillerat o projecte de recerca de 4t d’ESO amb temàtiques relacionades amb el territori de les Terres de l’Ebre.
  • Premi Terres del Sénia al millor treball de recerca o investigació fet per alumnes d’educació secundària dels instituts de les comarques de la Taula del Sénia.

Cada premi està dotat per l’Ajuntament d’Ulldecona amb un ordinador portàtil valorat en 600€. Els treballs s’han de presentar abans del 15 de juny de 2019 seguint les instruccions de les bases que podeu consultar en aquest enllaç. L’entrega de premis es farà el 18 d’octubre de 2019.

Aquests premis s’emmarquen dins de les activitats programades per commemorar el 50è Aniversari del nostre institut.

Premis MSF 2019

Premis MSF 2019Premis MSF 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>