FESTA DE GRADUACIÓ

Festa de Graduació 2019 Batxillerat
Promoció de Batxillerat 2019

Festa de Graduació 2019 ESO
Promoció d’ESO 2019

Festa de Graduació 2019 CFGM
Promoció del Cicle Formatiu de Grau Mitjà 2019

El divendres, 21 de juny, va celebrar l’acabament d’aquest curs amb la ja tradicional Festa de Graduació amb l’alumnat que ha finalitzat els seus estudis d’ESO, Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Mitjà. L’acte va comptar amb la presència de familiars i amics de l’alumnat, del professorat i la col·laboració especial de l’antiga alumna Maria Fuentes, amb nom artístic “Mia Fuentes“, la qual ens va obsequiar amb la interpretació de dos temes del seu darrer àlbum, actuació llargament aplaudida pels assistents.

Durant l’acte també vam comptar amb la participació de la professora Carme Àvila, les intervencions dels representants dels alumnes, vídeos amb imatges de les promocions, les paraules de l’alcaldessa Núria Ventura i l’entrega de diplomes. Tot seguit es va servir un aperitiu als jardins del centre amb la col·laboració de l’AMPA, la qual també va muntar un Photocall on tothom es va poder fotografiar.

En aquest enllaç trobareu l’àlbum de fotos de l’acte >>>>

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>