EXPOSICIÓ: “LINGÜISTES PEL CARRER”

Al vestíbul i sala d’actes de l’Institut s’ha instal·lat una exposició sobre “Lingüistes pel carrer”, un projecte que fa dos anys que desenvolupen l’IRMU, el CEL, i la Societat d’Onomàstica. En una sèrie de 14 plafons s’hi exposa un estudi sobre els carrers que porten noms de lingüistes (gramàtics i lexicògrafs), amb la biografia d’aquests lingüistes i gràfiques dels resultats.

L’exposició coincideix enguany amb la celebració del 150 aniversari del naixement de Pompeu Fabra i la declaració de l’Any Fabra, per part de la Generalitat. La mostra ha recorregut diversos llocs, una vintena des de Prada a Alacant, i s’han fet activitats per als alumnes. Al juliol es va exposar a la Casa de Cultura d’Ulldecona.

L’activitat ha estat organitzada pel Departament de Llengua Catalana i literatura, i forma part de la programació del 50è Aniversari de l’Institut.

Notícia al bloc “Imatgies” >>>

Exposició Lingüistes pel carrer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>