EL TREBALL AMB EL WIKILOC

LA SORTIDA DE LES BONES ACCIONS

“EL TREBALL AMB EL WIKILOC”

Text escrit per Roc Altet:

Cada cop que sortim d’excursió fem servir una aplicació de móvil que es diu Wikiloc, que ens va molt bé per que ens ajuda a saber quants metres hem recorregut, diferenciant els que fem de pujades i baixades, els temps que triguem o l’alçada en la que ens trobem.

Durant el trajecte anàvem fent parades i així podíem mirar l’aplicació. Entre tots responiem  preguntes i intentavem adivinar els kilòmetres que haviem caminat.

Es divertit poder saber en quan de temps has fet la distància que separa l’escola de Can Macià, com per exemple en la sortida que varem fer dijous, a quina alçada et trobes en tot moment o quants metres has fet de pujades.

 

Text escrit per Jana Blaya:

Aquest dijous passat dia 4 de març els Massagrans vam anar d’excursió al bosc de Can Macià. Per anar d’excursió vam utilitzar una aplicació que es diu Wikiloc. Aquesta aplicació serveix per dir-te quants quilòmetres has caminat, quan temps has trigat, l’alçada que has pujat, l’alçada que has baixat i etc…

Mentres caminàvem per anar al bosc ens anàvem parant per veure quants quilòmetres havíem fet, quant temps portàvem caminant i etc…

AL FINAL VAM ARRIBAR AL BOSC VEN CONTENTS!!