PROPOSTA SETMANA 8 PER A 5è: NO T’ATURIS!!

Bona tarda Lectorístics, 

Aquesta setmana us proposem la part 5 de la nostra Volta ciclista espanyola!

Les activitats que us proposem són les següents: treballarem les diferents comunitats autònomes de l’Estat Espanyol, us proposem aprendre a través d’uns jocs interactius i, fent un recordatori de la tasca dels relleus i rius de la península, haureu de buscar informació detallada de 3 etapes de la Volta. 

Per finalitzar, heu de fer una mica d’exercici… Agafeu la bici i feu un recorregut des de casa vostra fins a l’escola, planificant-lo prèviament i responent les preguntes que es plantegen. 

Ja podeu consultar el document oficial, on haureu de seguir les instruccions que us marquen les diferents tasques. Recordeu entrar en els enllaços i llegir-vos-ho tot molt atentament. 

Tots tindreu el vostre document Drive compartit per a que el podeu anar omplint i inserint fotos d’algunes activitats. Data límit: 1 de juny.

Esteu preparats per a la 5a etapa de la Volta Ciclista Espanyola!? Som-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>