PROPOSTA 5è: ÚLTIMA ETAPA DE LA VOLTA CICLISTA ESPANYOLA!!

Lectorístics!

Aquesta setmana us proposem l’última etapa de la nostra Volta ciclista espanyola!

Com ja sabeu la volta ciclista passa per molts pobles i indrets de l’Estat Espanyol. Partint d’aquesta idea us proposem una activitat de llengua castellana en la que haureu de fer una recerca (vida i obra) d’un dels personatges presentats que ha estat premi Nobel.

La Carme us proposa que mireu un vídeo i reflexioneu una mica sobre aquests dies que hem estat confinats a casa. I en Marc us presenta una proposa molt marxosa que no us podeu deixar perdre. 

Com a tancament del projecte, elaborareu una presentació Google amb el disseny d’un recorregut personalitzat (LA MEVA VOLTA PER ESPANYA).

I per acabar, us demanarem que ompliu una valoració general d’aquest 3r trimestre. Llegiu-vos-ho bé i no us deixeu cap apartat!

Ja podeu consultar el document oficial, on haureu de seguir les instruccions que us marquen les diferents tasques. Recordeu, una vegada més, entrar en els enllaços i llegir-vos-ho tot molt atentament. Tots tindreu el vostre document Drive compartit per a què el podeu anar omplint. 

Totes les tasques són pel dia 8 de juny, a excepció de la presentació Google final que teniu fins al 12 de juny.

RECORDATORI: ANEU REVISANT, CORREGINT I ENTREGANT LES TASQUES ENDARRERIDES. 

Preparats per l’última etapa de la Volta Ciclista Espanyola!? Som-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>