PROPOSTA SETMANA 7 (5è): LA VOLTA CICLISTA ESPANYOLA NO S’ATURA…!!

Bona tarda Lectorístics, 

Aquí teniu dues activitats més que formen la 4a etapa del nostre projecte.

La primera activitat de La Volta ciclista espanyola (part 4) és de l’àmbit de medi natural. Us haureu de familiaritzar amb els elements del relleu i els rius de l’Estat Espanyol mapejant una mica. 

I com que ens hem de posar una mica en forma, també hi ha una part (àmbit matemàtic) on anirem sense rodes en temps de confinament. Haureu de seguir el procés des d’anar de compres online de material i equipament esportiu fins a la utilització d’aquest, passant pel seu muntatge. Esteu preparats per una etapa més? Ja podeu consultar el document oficial, on haureu de seguir les instruccions que us marquen les diferents tasques. Recordeu entrar en els enllaços i llegir-vos-ho tot molt atentament. 

Tots tindreu el vostre document Drive compartit per a que el podeu anar omplint, però també haureu d’enviar fotos d’algunes activitats.

Data límit: 25 de maig.

No us quedeu enrere en la 4a etapa de la Volta Ciclista Espanyola! Som-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>