TREBALLEM PER PROJECTES

Tot el que passa a la vida real, tot el que és autèntic, no està fragmentat, sinó que és únic i global. Al llarg dels anys, el volum de coneixements ha anat augmentant i aquest fet ha provocat l’especialització de les disciplines. Aquest fet implica una fragmentació del coneixement que no existeix en la vida real i provoca que sovint l’organització  i la planificació dels ensenyaments sigui massa compartimentada; l’alumnat pot no tenir consciència d’aprendre per a la vida real. La societat evoluciona i cada vegada més hem de preparar els nostres alumnes per donar respostes innovadores en una societat canviant i en evolució constant.

La metodologia de treball per projectes ens permet afavorir que l’aprenentatge escolar sigui útil per a formar ciutadans i ciutadanes crítics, amb opinió pròpia, autònoms i que siguin capaços de resoldre els nous reptes en cooperació amb els altres.

A Educació infantil ja fa molts anys que es treballa per projectes, cada nivell porta diversos projectes al llarg del curs d’acord amb les capacitats i interessos de l’alumnat.

Cada setmana es reserva una franja horària pel treball per projectes. Tots els nivells porten a terme diversos projectes interdisciplinaris, que són avaluats al llarg del curs.

Aquest any els projectes interdisciplinaris als diferents cicles  de primària seran:

  • CI: “L’hort”, “Educació emocional”
  • CM: “Anem a comprar”, “Coneixem en Roald Dahl” i “l’Aigua”.
  • CS:Anem de viatge”, “ Experimentem”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>