EDUCACIÓ EMOCIONAL

Ésser competent en les diferents àrees que proposa l’itinerari curricular és important, però també ho és comptar amb totes aquelles destreses que només podem aprendre a través de l’educació emocional. Reconèixer les nostres emocions, gestionar-les i saber posar-nos en el lloc de l’altre són tres habilitats bàsiques per les quals cal proporcionar eines a l’aula. Això permet a l’alumne viure amb naturalitat les dificultats i conflictes que s’anirà trobant en el camí de la vida, tant en l’àmbit personal com professional.

A EI i CI al llarg del curs es duran a terme exercicis i activitats d’educació emocional per treballar els blocs de :

  • Consciència emocional
  • Regulació emocional
  • Autonomia emocional
  • Competència social
  • Competència de vida i benestar

Aquestes activitats ajuden al desenvolupament emocional i intern de l’infant, així com a comprendre a la resta de companys/es en diverses situacions.

Un altre aspecte molt relacionat amb l’educació emocional que treballarem aquest curs de manera especial és l’empatia. El saber-se ficar en la pell de l’altre ens ajuda a veure el món des d’altres perspectives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>