PLA D’OBERTURA DEL CENTRE

Aquí teniu el “Pla d’Obertura del centre” que segueix les instruccions del Departament d’Educació i està elaborat per les coordinadores dels cicles, el coordinador de riscos laborals i l’Equip Directiu recollint l’opinió del claustre. El Consell Escolar n’ha estat informat prèviament.

Aquest Pla entrarà en vigor la setmana vinent quan, tot sembla indicar, que estarem en Fase 2 de desescalada. El curs continua de forma telemàtica com fins ara però us fem unes propostes de trobades presencials que són totalment voluntàries.

Les trobades seran comunicades als alumnes i a les famílies a partir de les videoconferències -programades una setmana abans- , pel taulell del classroom -en el cas de primària-, i un correu electrònic als pares d’Educació Infantil. També es farà un recordatori a l’apartat web de cada curs. 

Els alumnes hauran de lliurar a la mestra, el primer dia d’assistència a l’escola, la declaració responsable del Departament que teniu penjada al web del centre. Serà imprescindible, perquè l’alumne/a es pugui quedar a fer l’activitat presencial al centre, que porti aquest document signat pel pare o la mare. També caldrà que els alumnes portin mascareta. 

Gràcies per la vostra col·laboració i salut!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>