REUNIÓ DE FAMILÍES CURS 20-21

Benvolgudes famílies,

Us compartim la graella amb les hores i el lloc on es realitzaran les reunions de famílies per informar del funcionament del nou curs. Caldrà portar mascareta i només hi podrà assistir un progenitor seguint les mesures de seguretat.

L’entrada serà per la porta de la plaça Roviretes.

Aquestes reunions poden ser modificades en funció de les directrius del Departament i  el PROCICAT.

Atentament

ED

                              REUNIONS DE PARES CURS 20-21
DIA CURS HORA LLOC
4 de setembre P3 18h AULA P3
4 de setembre P4 18:30h AULA P4
4 de setembre P5 19h AULA P5
7 de setembre 1r 18h GIMNÀS
7 de setembre 2n 20h GIMNÀS
8 de setembre 3r 18h GIMNÀS
8 de setembre 4t 20h GIMNÀS
9 de setembre 18h GIMNÀS
9 de setembre 20h GIMNÀS
10 de setembre 1r ESO 19h GIMNÀS

HORARI INSTITUT ESCOLA

Aquest és l’horari de l’Institut Escola aprovat en Consell Escolar.

La tarda del dimecres és no lectiva i l’AMPA oferirà extraescolars des d’Infantil fins a ESO

 

Publicació de les llistes d’alumnes al centre en primera petició curs 20/21

Avui, dimarts 07/07/2020 han sortit publicades les llistes d’alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició.

Us informem que el període de matriculació d’alumnes preinscrits amb plaça assignada a segon cicle d’educació infantil, educació primària i ESO serà del 13 al 17 de juliol de 2020 telemàticament.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar a direcció trucant al 938122204.

FORMULARIS DE SATISFACCIÓ

Ara que hem acabat aquest curs tan excepcional, volem  saber la vostra opinió per poder millorar l’atenció educativa i el benestar de l’escola. Les vostres opinions ens seran de molta ajuda per poder encarar els reptes de setembre amb il·lusió i preparar el proper curs amb la màxima normalitat possible. Compartir és construir.

ENQUESTA PER A LES FAMÍLIES                                             ENQUESTA PER A L’ALUMNAT

INFORMES 3r TRIMESTRE

Bon dia famílies,

al llarg del dia d’avui  rebreu,  en el correu electrònic, els informes del 3r trimestre i també els butlletins de curs, en el cas dels alumnes de primària.

Atentament,

Equip de mestres

19-20 Oberta la convocatòria de beques per a activitats esportives curs 20/21

Des de l’16 de març i fins el 25 de setembre de 2020 els infants i joves que tinguin entre 3 i 17 anys, empadronats als municipis de Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Tona i l’EMD Sant Miquel de Balenyà, poden sol·licitar una beca per realitzar una activitat esportiva al llarg de la temporada 2020-2021.

Aquesta convocatòria d’ajuts té per objectiu apropar i facilitar l’accés a les activitats esportives extraescolars que s’ofereixen a nivell municipal a tots els infants i joves que hi viuen i que, per motius socioeconòmics tenen més dificultats d’accedir-hi.

Per a poder-hi optar s’ha de complimentar la sol·licitud adjunta i es pot demanar hora per l’educador/a social a l’Àrea Social de la Mancomunitat La Plana (Tel. 93 812 54 45, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de dilluns a dijous de 15 a 17 hores).

D’acord amb la valoració de la situació econòmica i de la realitat social de la família (utilitzant barems socioeconòmics) es defineix el percentatge de beca econòmica que s’atorgarà.

FINALISTA DEL CONCURS DE DIBUIX EL 9 + PETIT

Benvolgudes famílies,

Avui ens han comunicat que l’alumna de segon, la Queralt Fondevila Dachs ha estat finalista del concurs de dibuix del 9 + petit. El tema era “Una aventura emocionant”.

Aquí teniu la seva creació:

Moltes Felicitats!!!!

PLA D’OBERTURA DEL CENTRE

Aquí teniu el “Pla d’Obertura del centre” que segueix les instruccions del Departament d’Educació i està elaborat per les coordinadores dels cicles, el coordinador de riscos laborals i l’Equip Directiu recollint l’opinió del claustre. El Consell Escolar n’ha estat informat prèviament.

Aquest Pla entrarà en vigor la setmana vinent quan, tot sembla indicar, que estarem en Fase 2 de desescalada. El curs continua de forma telemàtica com fins ara però us fem unes propostes de trobades presencials que són totalment voluntàries.

Les trobades seran comunicades als alumnes i a les famílies a partir de les videoconferències -programades una setmana abans- , pel taulell del classroom -en el cas de primària-, i un correu electrònic als pares d’Educació Infantil. També es farà un recordatori a l’apartat web de cada curs. 

Els alumnes hauran de lliurar a la mestra, el primer dia d’assistència a l’escola, la declaració responsable del Departament que teniu penjada al web del centre. Serà imprescindible, perquè l’alumne/a es pugui quedar a fer l’activitat presencial al centre, que porti aquest document signat pel pare o la mare. També caldrà que els alumnes portin mascareta. 

Gràcies per la vostra col·laboració i salut!

 

 

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb el barem provisional a 29/05/2020

Benvolgudes famílies

Us adjuntem el llistat provisional dels alumnes preinscrits amb el barem provisional que ha comunicat el Departament d’Educació.

En cas de reclamació sobre la puntuació provisional o qualsevol altre aspecte de la preinscripció que vau presentar, ens envieu un correu electrònic (a8017207@xtec.cat).

Si no podeu contactar-nos pel correu electrònic, ens podeu trucar al telèfon del centre a partir del dimarts, 2 de juny  de 9h  a 13h.

Podeu consultar el calendari del períodes de preinscripció-matriculació 2020/2021.

També podeu fer la consulta dels resultats de la preinscripció.

 

L’HORA DEL BIBLIOBÚS

Benvolgudes famílies,

La Diputació de Barcelona ha  proposat una iniciativa que consisteix en la realització d’hores de contes virtuals.

A partir d’avui i fins l’11 de juny,  els dimarts a la tarda i els dijous al matí, teniu una cita amb el canal de Youtube de la Xarxa de Biblioteques Municipals: https://www.youtube.com/channel/UChRfyLL4RB2LIYbgpmuIHXQ.

Aquí us deixem l’enllaç on podreu consultar el calendari revist: https://bibliotecavirtual.diba.cat/activitats-virtuals:

  • 19 de maig a les 17 h: “Alícia Patapam”, amb  Mònica Torra.
  • 21 de maig a les 11 h: “Majaliwa”, amb Marta Esmarats.
  • 26 de maig a les 17 h: “El mico i la tortuga”, amb Marta Esmarats.
  • 28 de maig a les 11 h: “Un viatge de contes”, amb Mònica Torra.
  • 2 de juny a les 17 h: “Contes per fer-se un tip de riure”, amb Clara Gavaldà.
  • 4 de juny a les 11 h: “B.O.M. Bruixes, Ogres i Monstres”, amb Mon Mas.
  • 9 de juny a les 17 h: “Sota les onades”, amb Mon Mas.
  • 11 de juny a les 11 h: “A l’aventuraaaa!”, amb Clara Gavaldà.

CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

 

Benvolgudes i benvolguts,

Des de fa temps, l’escola es presenta al Certamen de Lectura en Veu Alta, però aquest any per causa del covid19 s’ha suspès l’activitat amb el format de sempre.

Des del Grup Enciclopèdia i el Departament d’Educació han proposat tirar-lo endavant en un format de confinament.

Nosaltres també hem participat aportant els vídeos dels alumnes seleccionats com a representants de la nostra escola en les categories de grumets verds i vermells.

Entre tots els centres participants faran un sorteig de deu lots de llibres (un per cada Servei Territorial), gràcies a la col·laboració de La Galera i Text. També es faran arribar un diploma digital als alumnes que hi ha participat.

Aquests vídeos els podreu visualitzar al canal Youtube del Certamen de Lectura i també fer-ne ressò per les xarxes socials amb el hashtag #acasallegimenveualta.

Si cliqueu a sobre la imatge podeu veure els alumnes de la nostra escola.

Bona feina!

 

Equip de mestres.

 

COBRIU-ME DE FLORS!!!

Benvolguts i benvingudes!!!

Gràcies per participar en la recitada del poema “Cobriu-me de flors” de Jacint Verdaguer.

Tot i el confinament, heu treballat la recitació de poemes com cada any.

Us compartim l’enllaç del Drive on podreu veure els diferents vídeos. Cliqueu a sobre la imatge del Pedró de Verdaguer a punt de cobrir-se de totes les vostres flors!  #RecitemVerdaguer   #Verdaguer175  #17V

Moltes felicitats a tots i a totes!!

Equip de mestres

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

Com cada 18 de maig, es celebra el Dia Internacional dels Museus (DIM), el gran esdeveniment que organitza, des del 1977, el Comitè Internacional dels Museus (ICOM). És el dia en què els museus són els protagonistes i obren les seves portes per oferir una atractiva oferta d’activitats i per sensibilitzar als seus visitants i a la població de la seva importància en el desenvolupament de la societat.

Enguany, davant la pandèmia mundial de la COVID-19 i el confinament de la societat per prevenir l’expansió del virus, organitzacions i institucions museístiques volen ser més a prop que mai de totes i de tots i celebrar igualment el Dia Internacional dels Museus, enguany de manera virtual. Un DIM segur per a les persones, tecnològicament obert, accessible, plural i divers.

Les portes dels museus estan tancades, però OBREN FINESTRES, digitals, perquè puguem continuar gaudint del patrimoni museístic de Catalunya a través de la pantalla de l’ordinador o dispositiu mòbil. La casa museu del nostre poble també hi participa amb una “càpsula” d’una peça de Verdaguer, a veure si la trobeu…

https://www.google.com/url?q=http://patrimoni.gencat.cat/DIM2020&sa=D&ust=1589965724618000&usg=AOvVaw2XtEwqlAq9TKpY_2-sY1P2