POSTALS DE FELICITACIÓ

Benvolgudes famílies,

Aquest any per motius del Covid-19 i de manera excepcional, si voleu felicitar el Nadal, millor fer-ho de manera virtual !

Atentament,

Equip docent

SOM SOSTENIBLES?


Benvolgudes,
L’alumnat de 1r d’ESO de la Brigada de SOStenibilitat estem fent una anàlisi de l’estat actual de sostenibilitat del centre tot treballant l’objectiu de desenvolupament sostenible 12 de consum i producció responsables. El primer que volem saber són aspectes que fan referència al consum… Llegeix més»

VOTACIONS DEL NOU LOGOTIP PER A L’INSTITUT ESCOLA

Benvolgudes famílies,

Durant les primeres setmanes de curs, els i les alumnes de 1r d’ESO han estat treballant en un projecte en què han dissenyat diferents propostes de logotip per a l’institut escola per tal actualitzar el que ara tenim.

Després d’una primera votació feta per l’alumnat, des d’infantil a 6è de primària, i per les i els docents del centre, us fem arribar els 4 finalistes.

Us agrairíem que escolteu les explicacions de cada logotip i que voteu aquell que us agradi més al formulari que us enllacem a sota.

Moltes gràcies per la vostra participació.

Alumnat i equip docent de secundària.

Treball d’ortografia: EL GRAN DICTAT

 
Els nens i nenes de 3r hem iniciat el treball de l’ortografia a l’aula a partir de la dinàmica ” El gran dictat”.
Amb aquesta activitat, treballem l’escriptura de les paraules a partir de la memòria visual. Mirem les paraules, ens fixem en com s’escriuen, les… Llegeix més»

PAGAMENT QUOTA SORTIDES 20-21

Benvolgudes famílies:

Des de secretaria us volem informar que a partir del dimecres 21 d’octubre es començarà a fer la liquidació de la quota de sortides del curs 20-21 per a tots els alumnes de l’Institut Escola.

Gràcies

Europe Code Week

 

En motiu de la Europe Code Week, els alumnes de 1r d’ESO crearem uns balls tot utilitzant un entorn de programació per blocs, que penjarem a la pàgina web, twitter i instagram.

Convidem tota la comunitat educativa a ballar tan aviat com els haguem penjat.

 

RECORDATORI DE FESTA LOCAL

Benvolgudes famílies,
us recordem que, tal com diu el calendari del curs, dijous 1 d’octubre és festa local i divendres 2 d’octubre festa de lliure disposició.
Salut!

PRIMERA QUOTA DE MATERIAL CURS 20-21

Benvolgudes famílies:

Des de secretaria us volem informar que a partir del dilluns 21 de setembre es començarà a fer la liquidació de la primera quota de material de 35,71€ per a tots els alumnes de l’Institut Escola. Us volem recordar que el curs passat es va fer el retorn a saldo dels diferents pagaments.

Gràcies

ADAPTACIÓ TARDA P3

Aquests primers dies no hi ha masses alumnes que es queden al servei de menjador i, per tant, hi haurà un gran grup d’alumnes de P3 que faran l’entrada a la tarda. Per tal d’evitar aglomeracions a les 15h, creiem convenient fer dues entrades d’alumnes amb un quart d’hora de diferència entre els dos grups. A la tarda, la distribució de les entrades serà la següent:

El grup que entrarà a les 15h de la tarda seran els alumnes des de Riera a Viñas.

El grup que entrarà a les 15:15h de la tarda seran els alumnes des d’Arroyo a Pratdesaba.

Disculpeu les molèsties!

L’equip d’educació infantil.

20-21 MESURES EXTRAORDINÀRIES DE /SALUT PER EVITAR ELS BROTS DE LA COVID-19 A LES ESCOLES

Benvolgudes famílies,

L’inici del proper curs té unes característiques extraordinàries a causa de la pandèmia per la COVID-19. Ara més que mai, l’escola té un paper fonamental, perquè ha de garantir el dret a l’educació dels nostres infants i joves i ha de mantenir la seva funció de socialització i de formació en qualitat i equitat de milers d’estudiants. Tot el sistema sanitari estarà bolcat en els vostres fills i filles, i coordinat amb els docents i el personal que treballa a la vostra escola, institut o centre educatiu. Durant aquests mesos, el col·lectiu educatiu i el sanitari hem posat en pràctica mesures que permeten l’inici del curs de manera presencial i segura, tot adaptant-nos a la situació epidemiològica i als brots que es puguin produir en cada moment i territori. El
nostre objectiu és preservar l’accés a l’educació i alhora protegir i tenir cura de la salut de tothom.

Amb aquesta comunicació, des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya –i en coordinació amb el Departament d’Educació, us volem transmetre que la nostra voluntat és que la informació sobre els procediments i la situació de la comunitat escolar, en el marc de la pandèmia per la COVID-19, us arribi de forma molt directa per tal que estigueu al dia de les mesures, actuacions i decisions que es vagin prenent i que puguin afectar al desenvolupament del curs.

Us demanem tota la col·laboració i comprensió en aquesta etapa que s’obre plena d’expectatives, reptes i preguntes. De ben segur, en trobareu moltes en aquesta comunicació. També sabeu que és imprescindible que continueu amb les mesures fora de l’escola: evitar contagis i detectar-los aviat, és clau perquè es puguin assolir amb èxit els objectius educatius i pedagògics.

Us trametem la carta de la consellera de Salut i del conseller d’Educació de mesures extraordinàries de Salut per evitar els brots de la covid-19 a les escoles i també l’annex “altres recomanacions i procediment d’actuació”.

Us agraïm, per endavant, la vostra col·laboració.

20-21 AJUTS PER A ALUMNES AMB NECESSITAT ESPECÍFICA DE SUPORT EDUCATIU

Benvolgudes famílies

Us volem informar sobre els ajuts individualitzats convocats pel Ministeri d’Educació i Formació Professional per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu. Modalitats dels ajuts:

  • Ajuts i subsidis per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu derivada de discapacitat o trastorn greu de conducta.
  • Ajuts per a programes complementaris a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu associada a altes capacitats.

A qui va dirigit:

Alumnes escolaritzats en centres educatius espanyols que acreditin la necessitat específica de rebre suport educatiu i reuneixin els requisits establerts.

Organisme responsable

Documentació relacionada

Termini per presentar les sol·licituds: del 9 d’agost al 30 de setembre de 2020

Normativa

  • Resolució de 31 de juliol de 2020,de la Secretaria d’Estat d’Educació, per la qual es convoquen ajudes per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs acadèmic 2020-2021
  • Extracte de la Resolució de 31 de juliol de 2020,de la Secretaria d’Estat d’Educació i Formació Professional, per la qual es convoquen ajudes per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs acadèmic 2019-2020 (BOE núm. 179, del 27.07.2019)
  • Reial Decret 688/2020, de 21 de juliol,pel qual s’estableixen els llindars de renda i patrimoni familiar i les quanties de les beques i ajudes a l’estudi per al curs 2020-2021 i es modifica parcialment el Reial decret 1721/2007, de 21 de desembre, pel qual s’estableix el règim de les beques i ajudes a l’estudi personalitzades (BOE núm. 199, de 22.7.2020)

 

Benvolgudes famílies:
En nom de tot l’equip de Campos Estela, volem donar-vos la benvinguda al servei de menjador de
l’escola.
Des de 1968 oferim serveis d’àpats i lleure per a escoles mitjançant la continuïtat del projecte educatiu
del centre i unes pautes alimentàries basades en una dieta equilibrada, divertida… Llegeix més»